Test
Bengt Mattson


Dizza Tobak är som ni säkert vet numer, ett tobakspreventivt projekt som med stöd av Pfizer drivs av SAMBA i samarbete med bland andra A Non Smoking Generation. Vi har nu passerat en milstolpe i årets Dizza Tobak-tävling. De uppladdade bidragen på dizzatobak.se har visats mer än 75 000 gånger (just nu 76 351 om man ska vara noga, men det var förstås för några minuter sedan...)

Men kom ihåg, antalet visningar är inte detsamma som antal röster. Således finns det fortfarande stora skäl att gå och titta på de olika bidragen och rösta på just din favorit. Tänk på att den vinnande klassen får 25 000 SEK till klasskassan. Tävlingen är fortfarande långt ifrån avgjord...

Det är kul attse hur ungdomarna från de olika klasserna "gör reklam" för sina olika bidrag på bloggar etc. När jag googlar "Dizza Tobak" får jag nästan 5000 träffar... Flera av länkarna leder till bloggar och hemsidor med klara uppmaningar: Rösta på vårt bidrag!

Det ska bli kul att se hur det utvecklar sig, omröstningen avslutas inte förrän 9 maj. När passerar vi 100 000 visningar tror ni?

Test
Bengt Mattson