Test
Bengt Mattson

Som jag skrev i mitt förra inlägg (från i tisdags) så hade vi en postersession på kvällen med mängder av intressanta bidrag. En av de posters som tilldrog sig mycket intresse och som gav upphov till bra diskussioner gällde Pfizers program om hur vi säkrar miljö- och socialt ansvarstagande vid vår outsourcade tillverkning, exempelvis i Indien.

Diskussion om EHS External Supply
Diskussion om EHS External Supply

Ska man se postern lite tydligare så får vi "fokusera in":

Postern EHS External Supply
Postern EHS External Supply

Jag misstänker att ni fortfarande har svårt att ta till er informationen, bilden är liten. Men självklart är det så att denna information också är tillgänglig på vår globala hemsida. Läs om vårt program och kommentera samt kom med förslag på hur programmet kan göras än bättre.

Jag kan också rekommendera er att om ni har möjlighet så ta del av seminariet "Grön läkemedelsproduktion - är det dags?" under Almedalsveckan i Visby (i Donnerska Huset, Stora seminariesalen, klockan 14.30 - 15.30 den 6 juli). Vilket ansvar tar läkemedelsindustrin? Är konsumenterna villiga att betala för gröna läkemedel? Behövs strängare lagstiftning? Deltar i diskussionen gör utöver jag också Cecilia Marlow (VD Kronans Droghandel), Christina Åkerman (GD Läkemedelsverket) samt Lina Gunnarsson (forskare vid Sahlgrenska Akademin, Göteborgs Universitet).

Test
Bengt Mattson