Test
Bengt Mattson


Idag träffades delar av juryn i årets Dizza Tobak-tävling för en första avslutande avstämning av "juryns favoriter". Folkets röster har redan räknats samman och de pristagarna kommer att offentliggöras samtidigt som juryns hederspriser. Med på dagens avstämning var såklart bland andra juryns ordförande Blossom Tainton Lindquist.

A Non Smoking Generation är samarbetspartner till SAMBA som driver Dizza Tobak med stöd av Pfizer. SAMBA representeras såklart i juryn av Dizza Tobaks projektledare Anders Lönegård. På bilden nedan ser ni Anders förevisande för oss i juryn några av hans favoriter bland alla uppladdade bidrag från skolklasser runt om i Sverige.

 

Anders bläddrar bland bidragen

Anders bläddrar bland bidragen


Snart avslöjas det vilka skolklasser som får dela på de 100-tusen kronorna i prispengar... Jag misstänker att det sitter ett stort antal skolungdomar runt om i Sverige och nervöst bevakar dizzatobak.se... Jag kan redan nu säga att det inte är har varit lätt att plocka ut juryns favoriter. Ni som har tittat på alla bidragen vet att det finns enormt många bra bidrag!

Test
Bengt Mattson