Test
Bengt Mattson

En riktigt God Jul och Gott Nytt År vill jag tillönska er alla!

Julgran - Pfizer i Silverdal
Julgran - Pfizer i Silverdal

Jag hoppas att ni alla får en chans att njuta av julefrid, men låt oss inte glömma bort att det finns mängder med folk runt omkring oss här i Sverige, och runt omkring oss ute i vida världen, som inte har så stora chanser att njuta av julefrid. Det må vara orsakat av krig, svält, fattigdom och/eller ohälsa av olika slag. Skänk en tanke till dem i allra bästa "Karl Bertil Jonsson"-anda.

Karl Bertil Jonsson och far
Karl Bertil Jonsson och far

Pfizer i Sverige skänker i år en extra tanke, samt pengagåva, till de cancersjuka. Vi ger en julgåva till Rosa Bandet, med syftet att fortsätta stödja bröstcancerforskningen vilket vi bland annat under Rosa Bandet-kampanjen i höstas visualiserade med att lysa upp våra fastigheter i Sverige i rosa.

Pfizer Strängnäs - i rosa sken
Pfizer Strängnäs - i rosa sken

Vi skänker också en julgåva till Barncancerfonden. Barncancerfonden vann den omröstning som vi genomförde bland de anställda i Strängnäsfarbriken om vilken välgörenhetsorganisation som de ville att en del av årets julgåva skulle gå till. Avslutningsvis ber jag er att följa dessa länkar för att få se på två av de elektroniska julkort vi skckat till våra samarbetspartners med önskan om en god jul och ett gott nytt år. Om ni följer länkarna i julkorten så får ni en chans att dels läsa om Pfizers arbete med att bidra till en fungerande hälso- och sjukvård i tredje världen, dels läsa om de frågeställningar kring läkemedel och miljö som vi inom läkemedelsindustrin och hälso- och sjukvården jobbar med kontinuerligt.

Julkort - miljöarbete

Julkort - socialt ansvarstagande

För er som redan tidigare tittat runt på våra CSR- och miljösidor på vårt intranät, torde denna information dock inte vara någon nyhet. Än en gång - God Jul och Gott Nytt År!

Test
Bengt Mattson