Test
Bengt Mattson

 

UF-mässan 2015

UF-mässan 2015


På Stockholmsmässan pågår nu UF-mässan (Ung Företagsamhet). Som ni vet sen tidigare (se blogginläggen från 16 oktober 2014 och 3 november 2014) har jag arbetat som mentor/fadder åt UF-företaget DoNut Worry från Rudbeck i Sollentuna sen i höstas. Och DoNut Worry deltar såklart på mässan idag.

DoNut Worry-montern på Älvsjömässan

DoNut Worry-montern på Älvsjömässan


En mycket fin monter - och väldigt goda munkar/donuts! Det var absolut med stolthet jag besökte DoNut Worrys monter. Och det gladde mig rejält att DoNut Worry vann utmärkelsen "Årets grafiska profil"!

Utrmärkelsen Årets grafiska profil

Utrmärkelsen Årets grafiska profil


Nu får vi hålla tummarna för att DoNut Worry även vinner ytterligare utmärkelser under mässdagarna.
Ett par tankar och reflektioner från besöket på mässan idag:


- Enormt glädjande att se alla dessa initiativrika ungdomar sprudla av entreprenörsskap. De kommer förhoppningsvis i framtiden bidra till företagande och tillväxt i samhället!
- Spännande att identfiera vilka områden som ungdomarna anser vara "heta". Vilka affärsområden dominerar på UF-mässan?
-- Mycket vanligt förekommande är "kaffe och fika", i stort sett allt förstås ekologiskt. Jag köpte mig en god kopp kaffe från Kaffehjälpen UF . Det smakade kanon tillsammans med en munk från DoNut Worry!

En god kopp kaffe!

En god kopp kaffe!


-- Det andra dominerande området var helt klart "mobilladdning". Det fanns många som sålde olika typer och modeller av mobilladdare. Själv köpte jag ett kombinerat mobilskal och laddare från UF-företaget In Case Of. Bra idé!

In Case Of

In Case Of


Jag vandrade sedan hem från mässan med 6 minidonuts i en ask. Eftermiddagens fika är fixat!
En låda donuts
 

Test
Bengt Mattson