Test
Bengt Mattson


I måndags och igår delade vi ut 2:a priserna i Dizza Tobak - det är bara så kul att träffa alla dessa enormt kreativa och härliga elever!! Det är också spännande att se alla dessa enormt engagerade lärare. Det finns verkligen gott hopp om skolan och våra ungdomar, alla våra vinnare i Dizza Tobak är lysande exempel på detta. Se alla de vinnande bidragen på www.dizzatobak.se.

I måndags besökte vi Furuparksskolan i Luleå för att dela ut 5000 SEK för deras bidrag "Antitobak".

Blossom och klassrepresentanter Furuparksskolan i Luleå
Blossom och klassrepresentanter Furuparksskolan i Luleå

Det blev en spännande tillställning med både TV4 och Norrländska Socialdemokraten på plats. Klart att det kändes extra kittlande för eleverna att media uppmärksammande prisutdelningen. Extra kul då förstås att tjejerna i klassen stämde upp i ljuvlig skönsång direkt in i TV-kameran. Helt klart imponerande!

Skönsång - aint no mountain high enough
Skönsång - aint no mountain high enough

Ett stort grattis från oss alla till klass 6b i Furuparksskolan i Luleå!

Igår fortsatte sedan "Dizza Tobak-turnén" till Humfryskolan i Malmö. Bilder och film från hela evenemanget (bland annat med mig själv utförande 10 klapparmhävningar som "straff" för att vi var lite försenade...) kan ni se på elevernas egen blogg. Även denna gång blev vi och närvarande media, exempelvis Skånskan, alla djupt imponerade över kreativiteten och det fantastiska engagemanget från såväl elever som lärare. Som ni ser på bilden nedan så var klassen stolta och glada över sitt pris för tidningen "Nikko Flip".

Humfryskolan firar priset
Humfryskolan firar priset

Att det på Humfryskolan finns en lång rad elever med "estetiska begåvningar" kan det inte råda någon som helst tvekan om. Det musikaliska framträdande som två av skolans äldre elever gjorde kan endast beskrivas som enormt professionellt. Vi fick alla gåshud! Gå in på elevbloggen och lyssna!

Vilken härlig låt - vilket härligt framförande
Vilken härlig låt - vilket härligt framförande

Stort grattis till alla er på Humfryskolan i Malmö!

Test
Bengt Mattson