Test
Bengt MattsonIdag deltog jag i ett möte med Dizza Tobak-projektets "styrgrupp". Gruppen består av medarbetare från de två huvudaktörerna: SAMBA och A Non Smoking Generation. Dizza Tobak är, som ni som följt min blogg under de senaste åren vet, det tobakspreventiva ungdomsprojekt där vi ber skolungdomar att ta fram världens bästa anti-tobakskampanj. Projektet initierades under hösten 2008 av Pfizer i samarbete med bland andra SAMBA och A Non Smoking Generation och vi står nu i startfållan för att köra igång en tredje runda.

På mötet idag deltog från SAMBA Anders Lönegård (projektledare för Dizza Tobak), Madelein Löfgren och Mats Lindkvist samt från A Non Smoking Generation Fredrik Söderhielm (generalsekreterare), Elin Ramfalk och Helena Månsson.

 

Ivriga diskussioner om Dizza Tobak
Ivriga diskussioner om Dizza Tobak

Det glädjer mig stort att vi snart är igång igen med aktiviteter riktade mot skolorna och dess ungdomar. Det är såklart den mest spännande delen av arbetet med Dizza Tobak. Och utan att gå händelserna i förväg kring vad som komma skall så kan jag väl åtminstone låta er snegla lite på hur årets tidplan ser ut på en övergripande nivå....

 

Tidplan för Dizza Tobak
Tidplan för Dizza Tobak

Mer information kommer dyka upp såväl på dizzatobak.se samt ute i skolorna. Håll ögonen öppna!
Och det är väl hög tid att upprepa mitt gamla mantra:

…För övrigt anser jag att hälsa bör finnas med på schemat…

Test
Bengt Mattson