Test
Bengt Mattson


Idag har jag och Anders Lönegård från SAMBA jobbat med uppföljning av projektet Dizza Tobak samt en planering för de aktiviteter som komma skall. Dizza Tobak är det tobakspreventionsinitiativ som SAMBA driver på vårat uppdrag i samverkan med bland andra A Non Smoking Generation.

Anders L i fullt arbete
Anders L i fullt arbete

Är ni intresserade av att ta del av av de framgångar vi har haft fram tills idag men också delta i diskussionen om de stora utmaningar som kvarstår så välkomnar jag er till Dizza Tobak-seminariet i Almedalen:

Dizza Tobak "Alltför många barn och ungdomar hamnar i ett utanförskap där alkohol och droger blir en del av vardagen. Hur mycket spelar tobaken in? Kan barn och ungdomar själva hjälpa till med lösningen? Kom och ta del av projektet Dizza Tobak, som ingår i kampanjen Kraftsamling för barnen."

Onsdag 7 juli kl 15.00–17.00, Krukmakarens hus, Mellangatan 21, Augustsalen. Arrangör: SAMBA

Deltar i diskussionen gör bland andra Pärnilla Ziegher (från Cancerfonden), Björn Fries (den förre narkotikautredaren samt chefen för centret för socialt arbete), och Fredrik Söderhielm (generalsekreterare på A Non Smoking Generation). Fredrik är som ni kanske vet på väg att lämna posten som generalsekreterare för att ta sig an andra utmaningar så jag rekommenderar er verkligen att ta chansen att diskutera med honom under Almedalsveckan. Fredrik är en enormt duktig och engagerad kraft i kampen mot tobaken.

Tack Fredrik! U R the best!
Tack Fredrik! U R the best!

Vi ses i Almedalen hoppas jag. Och om ni inte är där kan ni åtminstone följa mina upplevelser och ta del av mina reflektioner här på bloggen.

Test
Bengt Mattson