Test
Bengt Mattson
Igår deltog jag i en intressant diskussion hemma hos Azita Raji (USA:s ambassadör här i Sverige). Azita hade bjudit in 80 personer till residenset för att de skulle kunna lyssna på ett samtal mellan Azita, mig, Helene Hellmark Knutsson (svensk minister för högre utbildning och forskning), Debora Spar (President of Barnard College) och Gustav Amberg (rektor för Södertörns Högskola), om CSR generellt men mer specifikt om jämställdhet och mångfald.
Diskussioner hos USAs ambassadör om CSR
Azita Raji visar ett mycket stort och genuint intresse och engagemang för mångfaldsfrågan i synnerhet, men förstår också betydelsen av CSR och ansvarstagande ur ett bredare perspektiv. Såväl offentliga aktörer som det privata näringslivet och civilsamhället måste delta och samverka för att nå fram till en "vinn-vinn-vinn-situation" för samhället i stort.
Stort tack Azita för att du tog detta initiativ! Jag är helt övertygad om att det nätverkande som skedde igår kommer att leda tll mängder med nya initiativ och projekt - till nytta för hela samhället!
Test
Bengt Mattson