Dizza Tobak och American Cancer Society

I projektet Dizza Tobak samarbetar vi på Pfizer, förutom med våra svenska samarbetspartners SAMBA, A Non Smoking Generation och Korpen, också med American Cancer Society. ACS är en av de allra resursstarkaste aktörerna i fighten mot tobaken, och det är självklart en stor tillgång för oss inom Dizza Tobak att få tillgång till deras kompetens och hela nätverk.

I fredags träffade jag och Anders Lönegård från SAMBA Sylvana Rochet-Belleri från ACS och Holly Aprea från Global Youth Action on Tobacco som samarbetar med ACS i ungdomsprojekt världen över. Således ett klockrent team för att diskutera Dizza Tobak!

Sylvana, Holly och Anders framför SAMBAs klocka

Sylvana, Holly och Anders framför SAMBAs klocka

Vi hittade mängder med goda uppslag för att vidareutveckla Dizza Tobak från alla de olika ungdomsinitiativ som American Cancer Society och ”the Global Youth Action on Tobacco” driver världen över. Jag har inte för avsikt att avslöja alla dessa idéer nu utan kommer såklart att återkomma till dem ”as time goes by” här på bloggen samt på www.dizzatobak.se. Men att de kommande åren kommer att bli spännande inom Dizza Tobak råder det ingen tvekan om! Det var fantastiskt inpirerande att se den idérikedom och kreativitet som finns bland ungdomar världen över för att få ett stopp på tobaken!

Thanks to you Sylvana and Holly for sharing all these fantastic projects and ideas with us and I am looking forward to our future collaboration. We will defeat tobacco if we all collaborate!

Jag ser självklart också fram emot imorgon då vi har det avslutande mötet i Dizza Tobak juryns arbete. Ska bli kul att snart få tillkännage vinnarna i årets pristävling. Jag lovar att ni kommer att få se intressanta och kul tävlingsbidrag på www.dizzatobak.se när vi laddar upp de vinnade bidragen. Den som väntar på något gott….

Och i avvaktan på att bidragen laddas upp och vinnarna tillkännages låt oss njuta av det fantastiska vädret – här exemplifierat med en bild från Kungsträdgården i Stockholm den gångna veckan.

Kungsträdgården, Stockholm

Kungsträdgården, Stockholm

…För övrigt anser jag att hälsa bör finnas med på schemat…

men det visste ni ju redan…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *