Andrapristagaren i Dizza Tobak…

 

Stort grattis till Matfors skola 7 A utanför Sundsvall till andrapriset i tävlingen Dizza Tobak. Andrapriset ger 15 000kr till klasskassan!

Klass 7A i Matfors skola fick näst mest röster av allmänheten. Deras bidrag kan ni se via denna länk. Deras egen beskrivning av bidraget låter så här:

Vi valde att intervjua personal på Matfors skola. Några som röker och snusar. Vi ville att de skulle berätta varför de hade börjat och varför de fortfarande röker/snusar. Vi ville också berätta för dem hur mycket pengar de har slösat på tobaken genom livet och att varje paket cigaretter tagit tio minuter från deras liv. Hade de tänkt på hur mycket de förstör och slösar? Hade de testat att sluta? Vi ville ge dem en tankeställare, och det gjorde vi, som ni kommer att se. Vi hoppas att alla ni andra som trillat dit kommer sluta, och att ni som inte börjat aldrig kommer att göra det heller! Vi i klassen gjorde också några avskräckande låtar. Sedan valde vi ut en som vi filmade. Musik och text är gjord av tre tjejer i klassen, och den handlar om att man inte är cool, att man luktar äckligt och att man slösar en halv miljon kronor på trettio år! Dizza tobak!

Än en gång ett stort grattis till klass 7A Matfors skola! Och på måndag, 24 maj klockan 1500, kommer förstapristagarna att meddelas på dizzatobak.se och därefter under veckan kommer resterande pristagare, inklusive juryns olika hederspriser, att offentliggöras.

One comment on “Andrapristagaren i Dizza Tobak…

  1. Doc skriver:

    Haha, shouldn’t you be cahgrnig for that kind of knowledge?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *